La tercera

Be, com veureu no hi havia recepta el dissabte passat. ja que no la vaig poder fer per que estava malaltó (Res a veure amb les receptes ehh)

Però anem al que ens importa... la tercera recepta.

Avui he fet Rossejat amb gambes.

Per començar hem anat a comprar els fideus ( del nº 0) i les gambes, ademes ens caldrà un suquet de peix, una ceba i tomàquet rallat natural ( jo he fet servir el del hort del meu avi) unes dents d´all.

Fregim les gambes amb all , sal i una mica de pebre vermell.

A continuació en una paella a part , fem un sofregit amb ceba i tomàquet
Un cop cuites les gambes, les retirem i passem pel colador el oli amb que les hem fet.
Amb l´oli de les gambes rossejem els fideus, i quant els tenim rossos els retirem i els passem pel colador.
Ara es l´hora de ajuntar-ho tot, possem els fideus junt amb el sofregit, i ho remenem be, i ara ja hi podem afegir el suquet de peix.
Ara tenim que posar en marxa el forn per que es vagi calentant.

ho mantenim al foc fins que comença a fer xup-xup i com ja tindrem el forn a temperatura ja el podem posar dins.
Ara es l´hora de pelar les gambes, ja que no las poso al forn, sinó que les faig servir per decorar desprès la paellera.
Be, dons això ja està ara nomes queda fer l´all i oli.
¡A DINARRRRRRRRRRRRR!

6 comentaris:

  1. Un altre èxit a la taula.
    Com sempre boníssim.

    ResponElimina
  2. Quina pinta més bona!!!!!!!!!

    Avis Carlos i M. Victòria

    ResponElimina
  3. uo uo uo cada em sorprens més noi això te molt bona pinta, segur que van disfrutar els teus pares. Segueix així!!!!

    ResponElimina