La quarta


Avui he fet un rellom de porc amb una salsa de gerds.

Per la elaboració d'aquest plat necessitem el següent:
1 rellom de porc gran
2 patates
1 llimona
4 cebes petites
1 got de oporto
100 g de gerds
50 g de sucre
oli
pebre mòlt
sal

Per començar tallem les patates en medallons de 0,5 cm de gruix, les col·loquem en una bandeja junt amb les cebes i ho posem en el forn durant 35 min a 180ºC aproximadament
Mentre que es van fen les patates en una paella a part tirem el sucre i unes gotes de llimona i anem removent fins que el sucre estigui daurat, un cop daurat li tirem els gerds i el got de oporto, i anem remenan fins que els gerds resultin desfets









A continuació tallem el rellom de porc en medallons de 2 cm i el posem a daurar en una altra paella amb sal i pebre





















Acte seguit retirem les patates del forn, (només si ja estan al fetes al vostre gust) ho ajuntem tot en el plat i decoreu el plat amb la salsa a la vostre manera 

I A DINARRR !!

6 comentaris:

  1. Cada dia millor.
    Aixó es com anar al un restaurant dels bons sense tenir que pagar es ;-)

    ResponElimina
  2. mmmmmmmmmm quina bona pinta que te això!!! a veure quan fas una paella ben bona amb escamarlans i expliques la recepta!!!

    ResponElimina
  3. ola ha tooots el dissabte no vaig poder penjar res ja que va ser l'aniversari de la meva germana ......

    ResponElimina
  4. moltes felicirassssssssssssssssssssssssss per a la teva germana...escoltaaaa david cada dia millor m'encanta,la veritat es que arribaràs lluny! una abraçada campió :)

    ResponElimina
  5. caada diia en saaapss meess !!!! endavant !!

    ResponElimina
  6. Ei David, sóc la mare d'en Jordi. M'ha sorprès enormement la teva afició a la cuina. Quina pinta, noi!!! Tens un futur molt prometedor, no ho deixis i tira endavant, triumfaràs. Quins àpats més espectaculars i quina presentació.
    T'informo que als Jesuites de Sarrià, hi ha la possibilitat d'estudiar Gastronomia. És impresionant, hauries d'anar a veure-ho amb els teus pares. Nosaltres varem anar-hi amb en Jordi i en Joan, i els alumnes tenen el seu propi restaurant, on es poden anar a tastar els menús diaris que preparant per a la gent. Molts ànims!!! i molts records als pares.

    ResponElimina