La segona

Be, doncs aquí ve la segona recepta del blog.

Avui he fet rellom del  porc amb reducció de Pedro Ximenes.
Encara que pel nom sembli molt complicat, realment es una recepta molt fàcil de fer.

Els ingredients que calen per elaborar el plat sol els següents:
-Està clar que el primer que cal es el rellom de porc. En aquest cas necessitem 2 relloms, ja que es un plat  per 4 persones
-Una ceba gran.
-Una ampolla de Xeres Pedro Ximenes.
-Una colleradeta de farina.
-Unes prunes confitades ( 4 o 5 això al gust del cuiner)
-Brou de pollastre.
- Una mica de sal i una mica de pebre.


Doncs ara toca explicar l´elaboració del plat.

Agafem els relloms i els partim per la meitat.









hi possem sal i pebre al gust.
Mentre es va daurant a la paella tallem una ceba en Juliana i en un altre paella la anem "pochando" sense que es cremi.










Quant el rellom està daurat el retirem de la paella, i  a la mateixa paella, aprofitant el suquet que ha deixat el rellom, afegim amb compte uns 150 cc del Xeres  Pedro Ximenes (com la mida d´un got d´aigua), ho remenem una mica i a la que comença a fer xup-xup ho trèiem del foc













Ara ja tindrem la ceba ben "potxada", afegirem una cullerada de farina i ho remourem bé per que no s´engantxi.









Ja ha arribat el moment de possar-ho tot junt.
A la paella on tenim la ceba i afegim la el xeres que teníem apartat, tornem a possar el rellom, i afegim un quart de litre de brou de pollastre (o el que hi hagi per casa) i les prunes.











I ara toca esperar a que es vagi reduint poc a poc (entre 15 i 20 minuts)




I per fi ho tenim tot acabat, nomes ens queda possar-ho al plat
Ah m´he deixat una cosa als ingredients del plat..... pa, molt de pa per poder sucar desprès.


BON PROFIT

4 comentaris:

  1. Que boooooooooooooo.

    No ha quedat ni una miqueta.

    ResponElimina
  2. sip sip molt bo !!!!!!!!!! i hem sucat molt jejejeje :)arfgssssssssssssss

    ResponElimina
  3. mmmmmmm............quina bona pintaaaa!!! volem la 3ª recept jaa!!! muaaaaks

    ResponElimina
  4. oooo noi quina cualitat que tens segueix així!!!!

    ResponElimina