dissabte, 12 de novembre de 2011

La 1a recepta del blog

Avui he pensat que per dinar podia fer de 1er: verdures saltejades i xampinyons amb pernil i de 2on nius de patates palla amb ous fregits a l'interior.
Hem anat a comprar els aliments necessaris per al dinar: per al 1er plat ens ha fet falta comprar espàrrecs, pebrot vermell i pebrot verd, pastanaga, xampinyons i pernil, i per al 2on plat ens ha calgut patates i ous.
Ara us explicaré com ho he preparat:
1er:
Neteges les verdures ben netes, les talles a daus:


Un cop les has tallat a daus ho tires tot a una paella amb oli ja calent:
es millor que primer tiris els espàrrecs i la pastanaga ja que tarden més.

Un cop estan fetes ho retires amb un plat i li fiques sal maldon:

Els xampinyons també s'han de netejar i treure el peu per poder-los omplir de pernil:

Un cop nets els poses ha fregir amb el pernil a l'interior  i quan estiguin fets els presentes en un plat:

2on:
Ratlles les patates de manera que sembli palla:

Amb dos escorredors fas la forma del niu (col·loques les patates ratllades dintre d'un escorredor i l'altre el poses a sobre pressionant una mica i ho enfonses a l'olla amb l'oli que les tapi totes fins que vegis que estan al teu gust, però no poden quedar molt crues per que si no s'enganxen al escorredor que pressiona. Un cop has acabat de fer els nius fas els ous ferrats i els col·loques a dins del niu i poses dos tires de pernil per sobre.


 I finalment ho presentes a la taula !!!!